nedjelja, 1. lipnja 2014.

Davor Lončar i Općina Poličnik plaćaju odštetu, novcem stanovnika svih u Općini Poličnik

- TUŽITELJ: DATKOVIĆ DRAGINJA i DR.
- TUŽENIK : OPĆINA POLIČNIK
- BROJ PREDMETA: P-2325/02,  Gž - 1152/07
- 1.820.000,00 kuna isplaćeno je temeljem presude Županijskog suda u Zadru, od 21. lipnja 2013. godine u predmetu P-2325/02


Sramotna situacija za HDZ Općine Poličnik ali i sve stanovnike Općine. Bezvrijedna i marginalna stranka  SHZ je morala upoznati stanovništvo Općine sa lošim potezima i odlukama načelnika Davora Lončara.

Sve ove godine  se zataškava da je zbog loših odluka i poteza načelnika Lončara da terene u Murvici, ispod Gardenie rasproda,  stanovništvo Općine Poličnik i članovi  HDZ-a moralo je za to platiti odštetu od 1.800 000,00 kuna ili oko 250 000,00 Eura. Srpska obitelj Datković, hrvatski državljani su tužili Općinu Poličnik zbog svojih uklonjenih kuća i preprodanih terena od strane Općine Poličnik kojom upravlja načelnik Davor Lončar i "Općinsko vijeće" tada "Poglavarstvo", i svi mi smo morali platiti ovolike novce zbog nečijih loših odluka  primjerenih  neukom čovjeku a ne "fakultetski" obrazovanim inženjerima.

Najžalosnije od svega je stvarnost. Prodani tuđi tereni stoje prazni, šikara i pustoš, a vlasnici čekaju priliku da ih preprodaju za masnu lovu.
Načelnik Davor Lončar je od svojih vijećnika, članova HDZ-a, stanovnika Općine prešutio i zataškao informaciju da je zbog svoje pogreške naš novac morao biti isplaćen obitelji Datković.


Postavlja se pitanje hoće li načelnik Lončar i članovi Općinskog Poglavarstva zbog svojih pogrešaka vratiti u proračun sve novce i sami plaćati odštetu Datkovićima od svojih novaca?



Nema komentara:

Objavi komentar