srijeda, 11. lipnja 2014.

NOVAC OPĆINE POLIČNIK DAVOR LONČAR RASIPA KAO SVOJ

Nas članstvo HDZ-a Općine Poličnik je opet začudilo saznanje koje je sa nama podijelio jedan od vijećnika Općinskog vijeća Općine Poličnik.



Davor Lončar je na put u Ameriku poslao svog zamjenika Stjepana Marinovića kako bi ovaj obašao i uvjerio se u kvalitetu rada američke Hitne pomoći. Ovakva budaleština nikoga ne može ostaviti ravnodušnog.




Sam vijećnik koji je sa nama podijelio ovu očito tajnu informaciju nije siguran jeli ustvari zamjenik Marinović išao iz privatnih potreba u Ameriku, jer Općina nema nikakve obveze ni potreba oko Hitne pomoći i sličnog. Siguran je jedino da je financiranje puta i svega odobrio načelnik Davor Lončar i da se radi o iznosu i do 40.000,00 kuna.

Zašto je i ova informacija i putovanje koje će očito doprinjeti razvoju Općine i nas stanovnika bila tajna? Zašto i mi svi Članovi stranke nismo imali informacija o ovako važnom putovanju člana naše stranke koji je još plaćen našim novcem?

Ako je sve navedeno plaćeno iz proračuna to je u današnjoj gospodarskoj situaciji najmanje nemoralno i još jedan razlog zašto Davor Lončar ne treba voditi HDZ Općine Poličnik.

Nema komentara:

Objavi komentar